5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık binalmaması gereken bir emeklemdir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne selim panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve Yangın Kapısı güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page